Hızlıca Isınmanın En Kolay Yolu


Hızlıca Isınmanın En Kolay Yolu

 

İnsanlar ikiye ayrılır; kış insanları ve yaz insanları. Yaz insanları soğuk havayı sevmez, kışı karamsar bulur ve yazın eksik olmayan neşeleri soğuklarla birlikte giderek azalır. Kış insanları ise bunun tam tersi yaz depresyonuna eğilimli olur, bulutları görünce sevinir, yağmur yağınca keyiflenir, sisli kış gecelerini çok sever. Bu iki kutbun konu mevsimler olduğunda fikir birliğine vardığı ender konulardan biri ise dışarıdaki soğuk havayı eve girince dışarıda bırakmaktır.

Yaz veya kış insanı fark etmez, hepimiz soğuğa maruz kaldığımız bir günün ardından eve dönerken bizi bekleyen ‘sıcacık yuva’ hissini seviyoruz. Ancak ‘sıcacık yuva’ anlayışlarımız çok farklı. Kimileri için ‘soğuğun kırılması’ yeterliyken kimileri de ortamdaki ısıtıcı kaynağı her ne ise onun içinde yaşamak istiyor.

Bu yüzden ısınma kaynağının hızlı olması önemli bir özellik. Bulunduğunuz yerin hızlı bir şekilde ve az miktarda ısınmasını istediğinizde veya merkezi sistemin sunduğundan daha fazlasına ihtiyaç duyduğunuzda elektrikli yağlı radyatörlerden destek alabilirsiniz.

Raks elektrikli yağlı radyatörler Ege’nin sıcaklığını getiriyor

Son zamanlarda giderek daha fazla tercih edilen elektrikli yağlı radyatörlerin sunduğu birçok önemli avantaj var. Havayı kurutmaması, mekanın tümüne eşit ısı yayması, fişten çektikten sonra da ısıtmaya uzun bir süre devam etmesi, taşınabilir ve tasarruflu olması gibi faydalarının yanı sıra son derece güvenli bir kullanım da sunuyor. Dış yüzeylerinde aşırı ısınma olmadığı için dokunma sonucu oluşabilecek yanma ve yaralanma riskini ortadan kaldırması, özellikle küçük çocukların olduğu ortamlar için emniyetli bir ısınma anlamına geliyor.

Devrilme emniyetli, aşırı ısınmaya karşı koruma sağlayan ve çevre dostu yağ kullanan Raks elektrikli radyatörler, farklı tasarımları ve özellikleriyle her zevke ve ihtiyaca uygun bir seçenek sunuyor. Örneğin Aspendos modeli, ısı ayarlı oda termostatı ve elbise askılıklı nemlendiriciye sahip. Bergama, zarif bal peteği tasarımıyla estetik bir görüntü sunuyor. Asos, Perge, Urla ve Çeşme modelleri kablo saklama özelliğiyle geliyor. Urla modeli, 3 kademeli ısı ayarı ve antifriz fonksiyonu ile dikkat çekerken uzaktan kumandalı Perge modeli, 24 saat otomatik açma / kapama zamanlayıcısı fonksiyonu ile kapsamlı bir kullanım sunuyor.

Soğuklar kendini iyice göstermeden önlem almanın tam zamanı. 2000-2500 Watt arasında değişen Raks elektrikli radyatör modelleri hakkında detaylı bilgi için https://www.raks.com.tr/tr-tr/isitma/elektrikli-yagli-radyatorler/ sayfasını ziyaret edin.

POPÜLER YAZILAR