Kış gecelerine keyif katmak için…


Kış gecelerine keyif katmak için…

 

Günler kısalmaya başlıyor. Kışlık giysiler hazır mı? Peki eviniz kışa hazır mı?

Uzun gecelere ve soğuk havalara rahat bir şekilde adapte olmanın en güzel yollarından biri, yaşam alanlarını bu değişime hazırlamaktan geçiyor. Birkaç küçük dokunuşla evinizde sıcak bir kış atmosferi yaratarak yeni mevsimi daha keyifli bir hale getirebilirsiniz.

Isıtıcı

Kış gecelerinden keyif almak öncelikle sağlıklı bir ortam sıcaklığı sağlamakla mümkün olur. Film gecelerinde, sohbet buluşmalarında ya da sessiz sakin bir şekilde sadece kitap okumak istediğinizde bulunduğunuz yerin doğru sıcaklıkta olması gerekir. Merkezi ısıtma sizin için yeterli değilse, kombi kullanıyorsanız ancak radyatörleriniz küçükse ya da sorunlu bir ısıtma sistemi yüzünden keyfiniz kaçıyorsa karbon ısıtıcılardan destek alabilirsiniz.

Karbon ısıtıcılar özellikle soğuğa karşı biraz daha hassas olan kişiler için kurtarıcı olacaktır. Raks yenilikçi, modern, dayanıklı ve çevre dostu özellikleriyle ayaklı ve duvar tipi olmak üzere iki farklı modelde ısıtıcı sunuyor.

Şık ve modern tasarımıyla konforlu bir ısıtma sistemi sağlayan Raks Kule Tipi Karbon Isıtıcı, 600W ve 1200W 2 kademeli ısıtma seviyesi,  otomatik devrilme emniyeti, sağa-sola dönme ayarı, banyo ve iç-dış mekanlarda kullanım özelliğine sahip.  750W ve 1500W 2 kademeli ısıtma seviyesi olan Raks Duvar Tipi Karbon Isıtıcı ise duvara kolayca monte ediliyor ve ipli kontrol özelliği sunuyor. İç ve dış mekanlarda ayrıca banyoda da kullanım özelliği sağlayan bu model aynı zamanda suya dayanıklı.

Raks Karbon Isıtıcılar hakkında detaylı bilgi için https://www.raks.com.tr/tr-tr/isitma/karbon-isiticilar/ adresini ziyaret edebilirsiniz. 

 

Yeni bir arkadaş

Kışı kendimiz için keyifli bir hale getirmenin yollarını bulabiliriz. Ancak bizim kadar şanslı olmayan canlılar var ve kış onlar için çok zor. Bir sokak hayvanını sahiplenmek hem bir başka canlının hayatını güzelleştirmenizi sağlar hem de evinize başka hiçbir şeyin veremeyeceği bir sıcaklık, keyif ve en önemlisi de sevgi getirir.

 

Konforlu giysiler

Uzayan geceler ve soğuyan havalar ile işten çıkar çıkmaz kendimizi eve atmak, kat kat giysilerden kurtulmak ve rahatlamak istiyoruz. Kış kasvetine karşı canlı renklerde sıcak giysiler giymek size neşe verir ve enerji seviyenizi yükseltir.

 

Atmosfer

Yaşadığımız kışı, İskandinav kışlarıyla karşılaştırmak haksızlık olur. Ancak onlardan bir şeyler öğrenebiliriz. Neticede uzun süren, sert kış mevsimiyle başa çıkmayı en iyi onlar biliyor. Bu konudaki en güçlü önlemlerinden biri de evde keyifli bir kış atmosferi oluşturmak. Siz de yaşam alanınızı kışa hazırlamak isterseniz İskandinav önlemlerine başvurabilirsiniz. Sıcak bir şeyler içip kitap okuyabileceğiniz pencere kenarı rahat bir köşe, hafif müziklerle dinlenmenizi sağlayacak bir ses sistemi ve çalma listeleri, stresten uzaklaşmak ve akşamınıza keyif katmak için mumlar, aromaterapi sağlayan doğal kokular veya tütsüler, meşe palamutları, yapraklar veya küçük bitkilerle hazırlayacağınız ufak bir kış köşesi, koltuğunuzun üzerine sizi her akşam karşılayacak neşeli bir battaniye gibi hayata keyif katan detaylar kış akşamlarının tadını daha iyi çıkarmayı sağlar.

POPÜLER YAZILAR