Ayaklı vantilatörler ile evlerinizde serin bir yaz yaşayın!


Ayaklı vantilatörler ile evlerinizde serin bir yaz yaşayın!

Yazın bunaltan sıcaklarından korunmanın en iyi yolu olan vantilatörlerin pek çok çeşidi bulunuyor. Bunlar arasında yer alan ve evlerde kullanım için uygun olan ayaklı vantilatörler, tazeleyici bir serinlik sunuyor. Soğutma sistemleri içinde pratik bir kullanım sunan ayaklı vantilatörler, ortamdaki havayı belirli bir hedef doğrultusunda dağıtma ve eşit bir iklimlendirme sağlama özelliğine sahipler.

Çalıştırıldığı andan itibaren soğutma moduna geçen ve ortamda konforlu bir hava yaratan bu vantilatörler, kullanışlı tasarımlarıyla da evde alandan tasarruf edilmesini sağlıyor. Kolay taşınabilen ayaklı vantilatörler, evlerin istenilen köşesine kurulabiliyor. Pratik kullanımı sayesinde, yaşam alanlarında yazın bunaltan sıcak günlerinde serinlik veriyor.

Ayaklı vantilatör çeşitleri, farklı donanımlara ve farklı özelliklere sahip. Kumandalı ve kumandasız yönetilme alternatifleri bulunan modellerin, Watt değeri de farklılık gösteriyor. Uzaktan kumandalı ayaklı vantilatör modelleri, tek bir tuşla kontrol edilebiliyor. Böylece vantilatör, ev içinde kolay bir şekilde programlanabiliyor. Farklı pervane çapları sunan modeller sayesinde de yaşam alanı büyüklüğüne göre bir model tercih edilebiliyor. Ayrıca, ayaklı vantilatörlerin teleskopik boruları istenilen şekilde ayarlanabiliyor. Bu da kullanım kolaylığı sunuyor.  

Ayaklı vantilatör alırken nelere dikkat edilmeli?

Ev için ayaklı vantilatör satın alırken, cihazdan yüksek performans elde etmek için dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. Bunları kısaca özetleyelim:

Ayaklı vantilatör satın almadan önce evde cihazın nereye konumlandırılacağına karar verilmeli.

Ayaklı vantilatörlerin boyut özellikleri değerlendirilmeli. Evde çok yer kaplamayan ayaklı vantilatör isteniyorsa, o zaman küçük modeller tercih edilmeli.

Ayaklı vantilatör modelinin gücüne de dikkat edilmeli. Cihazın gücü arttıkça, sağladığı hava akışı da artar.

Alınacak modelin hafif olmasına da dikkat edilmeli. Böylece evde istenilen yere rahatça taşınabilir ve konumlandırılabilir.

Cihazın kaliteli materyalden yapılması da önemlidir. Kaliteli materyal, cihazın kullanım ömrünü uzatır.

Ayaklı vantilatörün pratik bir şekilde temizlenmesi de önemlidir. Böylece hijyenik bir kullanım sağlar.

RAKS’tan 10 yeni ayaklı vantilatör

Yıllardır sektörünün öncüsü olan ve kaliteden ödün vermeyen RAKS markası, tüketicilerine ev tipi ve sanayi tipi olmak üzere çok geniş çeşitlilikte vantilatör portföyü sunuyor. Ev kullanıcıları için ayaklı, masaüstü ve kutu tipi olarak her ihtiyaca yanıt verecek bir vantilatör modeline sahip olan RAKS, bu yıl 10 yeni ayaklı vantilatör modeli piyasaya sürdü. 16 inch’lik modeller SF16MAX, SF16PLUS, SF16ANKA, SF16LEWA ve 18 inch’lik modeller SF18MAX, SF18PLUS, SF18NERO, SF18TAMA yanında iki de uzaktan kumandalı model SF16RMX ve SF18RMX kullanıcıların farklı ihtiyaçlarını karşılayarak onlara serin bir yaz keyfi sunuyor. 

RAKS’ta her ev için uygun, kaliteli ve kullanışlı ayaklı vantilatör modellerini bulmak mümkün. Yazın bunaltıcı sıcaklarına karşı, serinlik denince ilk akla gelen “En Havalı Vantilatör Ailesi”ne sahip olan RAKS’ın, yılların tecrübesiyle ürettiği vantilatör çeşitlerini https://www.raks.com.tr/tr-tr/sogutma/ adresinden inceleyebilirsiniz.

POPÜLER YAZILAR