Elektrikli radyatörlerin 7 avantajı


Elektrikli radyatörlerin 7 avantajı

Elektrikli radyatörlerin 7 avantajı

Isınma alışkanlıklarımız ne kadar değişirse değişsin, Raks elektrikli yağlı radyatörler bugün de konfor beklentilerimizi karşılamaya devam ediyor. Üstelik bu sırada bütçe dostu bir tüketimden, güvenli ısınmaya kadar pek çok açıdan önemli faydalar sağlıyor.

İşte bunlardan bazıları…

1. Az elektrik harcar

Elektrikli yağlı radyatörler, tasarımları gereği düşük güç tüketiminde çalışıyor. Böylelikle hem evde hem de ofiste çok düşük elektrik harcamasıyla en yüksek verimlilikte ısınma sağlıyorlar. Düşük güç tüketimi, aynı zamanda saatlerce sorunsuz kullanıma olanak tanıyor.

2. Her yere taşınabilir

Salonda diziniz bitti, mutfağa yemek yapmaya geçeceksiniz. Hay aksi! Mutfakta petekleri açmayı unuttunuz! Salondaki ısınmış petekleri söküp mutfağa taşımanız kolay olmayacak. Ama telaş etmeyin, Raks yağlı radyatörler tekerlekli tasarımlarıyla evin her odasında sizinle birlikte…

3. Kapalıyken de ısıtır

Yağlı radyatörlerin bugünkü popülaritesini borçlu olduğu özelliklerden biri de fişten çekildikten sonra dahi uzun süre sıcaklık sağlamasıdır. Radyatörün içinde bulunan yağ, kolay kolay soğumadığı için, özellikle yatak odası gibi gece vakti ısıtılması gereken ortamlarda elektriksiz ve güvenli bir ısınma mümkün olur.

4. Bakım masrafı yoktur

Sonbahar sezonu demek, kombi bakım dönemi demek. Oysa Raks yağlı radyatörlerin böyle beklentileri yoktur. Sizi periyodik bakım masraflarıyla üzmezler. Radyatörü bir kez satın aldığınızda, yıllar boyu sorunsuz, hiçbir ekstra masrafa gerek kalmaksızın ısınma ihtiyacınızı karşılamak için kullanabilirsiniz.

5. Hayvan dostudur

Elektrikli yağlı radyatörlerin dış yüzeylerinde, seramik ısıtıcıların aksine aşırı ısınma olmaz. Bu sayede hem küçük yaştaki çocuklar hem de ev hayvanları radyatörün dış yüzeyine yanma ve yaralanma korkusu olmaksızın dokunabilir.

6. Karbonmonoksit üretmez

Yağlı radyatörü özellikle geleneksel soba tipi ısınma çözümlerine oranla çok daha güvenli bir alternatif haline getiren özelliği, tüm ısınma işleminin aygıt içinde gerçekleşmesidir. Böylelikle karbonmonoksit gibi zararlı gazlar üretilmez ve hem gündüz hem gece vakti sorunsuz, güvenli bir ısınma sağlanır.

7. Isıyı verimli biçimde dağıtabilir

Raks Ilıca Yağlı Radyatör gibi fanlı modellerde, 500W’a kadar güçte çalışan ısıtıcı fanlar sayesinde radyatör içinde üretilen ısı, 25 metrekareye kadar uzanan geniş bir alana çok daha verimli ve etkin biçimde dağıtılır.

POPÜLER YAZILAR