RAKS, ‘ısıtıcı’ kategorisinde de sektörünün en iyisi olmayı başardı!


RAKS, ‘ısıtıcı’ kategorisinde de sektörünün en iyisi olmayı başardı!

Türkiye’de ‘elektrikli ısıtıcı’ denilince ilk akla gelen marka olan RAKS, yıllardır kalitesinden ödün vermeden, tüketicilerine en doğru şekilde ulaşıyor ve en iyi hizmeti veriyor. Yapılan araştırmalar da, RAKS’ın yüzde 85 oranında ‘bilinir ve tanınır’ bir marka olduğunu ortaya koyuyor.

Bir marka için tüketicileri tarafından tanınmanın yanında, tüketici memnuniyeti de bir o kadar önem taşıyor. RAKS, marka bilinirliğiyle ve tüketicisinden aldığı güvenle, ‘yüzde 100 müşteri memnuniyeti’ sağlamayı da başardı. RAKS’ın, rakiplerini geride bırakarak yüksek oranda ‘müşteri memnuniyeti’ sağlamasındaki en önemli etkenlerden birisi, Türkiye geneline yayılmış geniş bir yetkili servis ağına sahip olması… RAKS’ın, 7 bölgede 130’un üzerinde yetkili servis noktası bulunuyor. Bu servis ağı, ihtiyaca ve performansa göre sürekli geliştiriliyor.

RAKS, satış sonrası hizmetlerde, ‘en yüksek müşteri memnuniyeti’ sağlayan marka oldu!

Yıllardır ürün satışından sonra da tüketicisinin yanında olmayı tercih eden bir marka olan RAKS, satış sonrası hizmetlerde de farkını ortaya koyuyor. Satış sonrası müşteri talepleri ‘48 saat kuralı’ ile en hızlı şekilde cevaplanıyor. Her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutan RAKS, marka ile ilgili tüm tüketici görüş ve yorumlarını büyük bir titizlikle çözüme kavuşturuyor. Markanın tüm bu özenli çalışmaları, tüketici nezdinde de takdir görüyor. RAKS, tüketicilerinden 5 üzerinden aldığı 4,4 puanla, ‘vantilatör ve ısıtıcı’ kategorisinde, satış sonrası hizmetlerde, sektörünün ‘en yüksek müşteri memnuniyeti’ sağlayan markası oldu.

RAKS’ın tüketicileriyle yıllardır kurduğu özel bir bağ ve bunun da beraberinde getirdiği RAKS markasına karşı bir güven duygusu var. Tüketiciler yıllar içinde RAKS vantilatörlere karşı büyük bir güven duygusu geliştirdiler. Zaman içinde bu güven duygusu, RAKS ısıtıcılara karşı da hissedilmeye başlandı. Böylece tüketiciler, ‘ısıtıcı’ kategorisinde de RAKS’ı sektörünün en iyisi yaptılar.  

Sıcacık mekânlar için RAKS ısıtıcılar  

Yıllardır kaliteli ürünler üretmeye özen gösteren RAKS’ın, elektrikli ısıtıcılarının bazı ortak özellikleri bulunuyor. Bunlar; modern ve ergonomik tasarıma sahip olmaları, pratik, verimli, kullanışlı, uzun ömürlü, dayanıklı ve güvenli olmaları... RAKS’ın sunduğu geniş ısıtıcı ürün yelpazesinde, her ihtiyaca uygun ısıtıcı çeşitleri bulunuyor. Dış mekânda konforlu ve güvenli kullanım sağlayan 2 bin Watt’lık yüksek güçle çalışan Infrared Isıtıcıların yanı sıra, ev tipi ayaklı ve duvara monte Infrared Isıtıcılar da farklı güç seçenekleriyle ev içi ısınma ihtiyacına yanıt veriyor. RAKS ısıtıcı ürün ailesinde ayrıca Fanlı ve Quartz Isıtıcılar ile Elektrikli Yağlı Radyatörler de yer alıyor. Fanlı ısıtıcılar üfledikleri sıcak havayla hem evleri hem de iş yerlerini ısıtırken, yağlı radyatörler de ısıyı uzun süre saklayan tasarımıyla her ortamda kullanılabiliyor.

RAKS Yeni Fanlı Isıtıcılar yüzde 27 enerji tasarrufu sağlıyor

RAKS, tüketicilerine sunduğu ısıtıcıların; pratik, kullanışlı, uzun ömürlü ve güvenli olmasının yanında, enerji tasarrufu sağlamasına da önem veriyor. RAKS Yeni PF20SAMYELİ, PF20PLUS ve PF20SMART model fanlı ısıtıcılarda bulunan ‘Termik Switch’ ve ‘Termostat’ özellikleri, ayarlanan yeterli ısıya ulaşıldığı anda ‘ısı kesici’ olarak davranıyor ve elektrik devresini keserek enerji tasarrufuna katkıda bulunuyor. Termostatın orta ayar bölgelerinde konumlandırılan ısı kontrol noktası aracılığıyla (yaklaşık 16m³’lük bir odada), ortam sıcaklığı gerekli ısıya ulaştığında (˃30˚C civarında) ortalama olarak yüzde 25 enerji tasarrufu sağlanıyor. Termostat ayar bölgesinin ilk noktalarında konumlandırıldığında ise termostat, ortalama yüzde 27 enerji tasarrufu sağlıyor.

Ayrıca RAKS Yeni Fanlı Isıtıcılar, tüketicilere yatay ve dikey kullanım rahatlığı sunuyor. RAKS Fanlı Isıtıcıların bir diğer özelliği de, bulundukları ortamı yüksek performansla çok kısa sürede ısıtmaları…  

RAKS Quartz Isıtıcı Ailesi’ne iki yeni üye!

RAKS, her geçen gün Isıtıcı Ailesi’ne yeni ürünler ekleyerek tüketicilerinin farklı ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. RAKS, bu kış Quartz Isıtıcı Ailesi’ne 2 yepyeni ürün ekledi. RAKS MİKA W2500 Duvar Tipi Quartz Isıtıcı ve RAKS MİKA A2000 Kule Tipi Quartz Isıtıcı modelleri tüketiciyle buluştu. Her iki Quartz Isıtıcı da; sıcaklık ayar termostatına, alüminyum gövdeye, ısıya dayanıklı plastik malzemeye, anında sıcaklık verme ve ürünün ömrünü arttıran ‘mikatronik ısıtıcı filament’ özelliğine sahip. Ayrıca RAKS MİKA A2000 Kule Tipi Quartz Isıtıcı, otomatik devrilme emniyetli özelliğiyle de, tüketicilerine son derece güvenli kullanım sunuyor. RAKS MİKA W2500 Duvar Tipi Quartz Isıtıcı ise, duvara kolay monte edilebilme özelliğine sahip.

RAKS’ın, yılların tecrübesiyle ürettiği, kaliteli, güvenli ve enerji tasarruflu ısıtıcı modellerine https://www.raks.com.tr/tr-tr/isitma/ adresinden ulaşabilir, ihtiyacınıza en uygun olan elektrikli ısıtıcıyı seçebilirsiniz. 

POPÜLER YAZILAR