Vantilatörün önüne buz koymak mı?


Vantilatörün önüne buz koymak mı?

Halbuki artık böyle iptidai çözümlere gerek yok. Raks’ın SF 16 OLİ Soğuk Buharlı Vantilatörü tam da bu serinliği sağlamak için üretiliyor. SF 16 OLİ Soğuk Buharlı Vantilatörler sadece hava sirkülasyonu sağlamakla kalmıyor aynı zamanda püskürttüğü soğuk su buharıyla tam bir serinleme yaratıyor. Soğuk su buharı püskürtme özelliği istenildiğinde kapatılabiliyor. Üstelik iyonizer sayesinde hava temizleme özelliğine de sahip. Sivrisinek kovucu tablet yuvası sayesinde yazın sizi sinir eden sivrisineklerden kurtulabiliyor olmanız da cabası.

Artık yazın serinlemek için vantilatörün önüne buz koymak gibi yöntemlere gerek duymayacaksınız, Raks’ın SF 16 OLİ Soğuk Buharlı Vantilatörü sizi serinletmeye yetecek.  

Raks SF 16 OLİ Soğuk Buharlı Vantilatör’ün diğer özellikleri

100 watt güçle çalışan SF 16 OLİ Soğuk Buharlı Vantilatör, 40 cm çapa sahip. 3 farklı rüzgar moduna ve 3 hız kademesine ayarlanabilen SF 16 OLİ’nin buhar fonksiyonu saatte 200 ml buhar verebiliyor. Rahat kullanımı sağlamak için geniş LCD göstergeye sahip ve 8 saatlik zaman ayarı yapılabiliyor. Güvenli bir kullanım için ise aşırı ısınmaya karşı korumalı motor özelliğine sahip. SF 16 OLİ Soğuk Buharlı Vantilatör, 5 yıl garanti ile birlikte geliyor.

Daha detaylı bilgiyi https://www.raks.com.tr/tr-tr/sogutma/ev-tipi-vantilatorler/buharli-vantilator-p27/ adresinden alabilirsiniz.

POPÜLER YAZILAR